Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
41.290 Ft
Menny.:db

Professzionális Sous-Vide vákuum fóliázógép 110W

41.290 Ft
Menny.:db
Sajátítsd el a legújabb főzési technikákat ezzel a fóliázógéppel!
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. január 25.

Leírás

PROFESSZIONÁLIS SOUS-VIDE VÁKUUM FÓLIÁZÓGÉP FŐZZÖN, MINT EGY PROFI SZAKÁCS, A LEGÚJABB INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁVAL!

A Sous vide (élelkészítés vákuum segítségével) egy innovatív módszer, melyet a világ legjobb éttermei is használnak egészséges és szaftos ételeik elkészítéséhez. A készülék módszerének lényege, hogy az alapanyagokat (hús, a tenger gyümölcsei és zöldségfélék stb.) vákuumban lezárt tasakokban vízbe merítve, oxigénmentes környezetben, pontos hőmérséklet-ellenőrzés mellett állandó hőmérsékleten tartva megnöveli az étel élvezeti értékét, fogyaszthatóságát.

Az eredmény egy tökéletes állagú, ízű és minőségű végtermék.  Ez az eljárás megőrzi az ételben az összes vitamint és természetes ásványi anyagokat. A kézi cirkulátor folyamatosan keveri az edényben lévő meleg vizet ezáltal szinten tartja az ideális főzési hőmérsékletet.

A SOUS VIDE FŐZÉS ELŐNYEI

Az így elkészített étel sütési vesztesége a hagyományosan elkészített ételeknél megszokott 30-40%-ról 3-5%-ra csökken, hosszabb ideig eltartható. Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük főzés közben keletkezett szagokat. A vákuummal lezárt előzetesen elkészített élelmiszer hűtőszekrényben, vagy fagyasztóban tárolható, így bármikor gyorsan elkészíthető.

FUNKCIÓI

  • Elektronikus vezérlő panel
  • LED indikátorok
  • 2- fokozat a vákuum szintjének beállítására
  • 2- szakaszban állítható tömítő integrált kés a fólia vágásához
  • Fólia tartó tálca hangjelzés a munka befejezésekor
  • Stabilizátorok, csúszásmentes gumi lábak és akasztó
  • Használható a cső alakú fólia vagy tasakkal is
  • Funkció: A fóliatömlőt recézett (dombornyomott) méretek.  28 x 600 cm-es, egy előnyös eljárás a főzéshez sous vide
  • gyári fólia opcionálisan vásárolható hozzá

A főzés manapság művészet. A kulináris művészet pedig a sztereotípiák kísérletezéséről és állandó lebontásáról szól. A tökéletes alkotás azonban nemcsak a művész tehetségének eredménye,hanem tökéletes eszközök is.

Akárcsak Sam Cook. A Sam Cook az igényes vásárlók számára létrehozott termékcsalád. Sok olyan szakember munkájának eredménye, akik számára a főzés egy életen át tartó szenvedély. Kulináris művésziségüket a kreatív őrület és az ízléssel való kísérletezés bátorsága jellemzi. Próbálja ki a csúcskategóriás konyhai eszközöket, és érezze magát mesternek a konyhájában.